La decoració d’un bateig

Com ja us vaig comentar, al post anterior tota la decoració del bateig, la volia en tons blaus molt de nen. La veritat que m’encanta preparar aquest tipus de festes, gaudeixo molt amb la decoració i tot els detalls.

El bateig va ser a la tarda, un berenar separat en dues sales nens i grans, així que vaig decorar dos ambients. Avui us explicaré tota la preparació i detalls de la sala de nens.

Aquí teniu la foto de com va quedar la taula decorada i la tonalitat que li dóna el bastidor de color blau que va muntar BC Carpas.

bautizo detalles

Els banderins amb el nom de Gonzalo, els vaig preparar unes quantes setmanes abans, però va valer la pena perquè van quedar molt bé, fins i tot els plastifiquem per a futures festes, així no es fan malbé!

bautizo bc carpas

 

Em va semblar que quedaria divertit amb tota la decoració, unes piruletes, en tons blaus i blancs amb la inicial de Gonzalo, les col·loqueu dins d’unes caixes de ratlles i talps blaus amb paper de seda. La idea era que després les piruletes se les emportèssin els nens i la sorpresa per a ells, que eren de sabor de maduixa, de manera que no en va quedar cap!

bautizo bc carpas

Un altre detall per als nens, els hi vaig fer uns pots com si fossin de melmelades, però de llaminadures i de plàstic perquè no es poguessin fer mal, vaig comprar tela per folrar la tapa i targetes blaves de Tinta Gris amb el nom de cada nen i nena .

bautizo bc carpas

Per trencar una mica el color blau i donar-li més colorit a la taula, vaig posar un bol transparent de crispetes de colors i un altre amb Lacasitos. D’altra banda, vaig voler posar les llaminadures en tons blaus, però no esperava que fos tan complicat trobar-les, això si en color rosa tens el que vulguis, al final buscant vaig trobar i les vaig posar com a decoració.

Els tovallons de ratlles i de talps són de la Fiesta de Olivia.

bautizo bc carpas

Les ampolles per a les begudes, em va fer gràcia posar però no és molt pràctic, perquè els nens al final utilitzen el got, els vaig fer una etiqueta amb el nom de cadascú.

bautizo bc carpas

Aquesta és la zona on van jugar els nens amb l’animadora de Carambola fiestas. Us deixo el link del post anterior on explico com vaig decorar l’espai:

https://www.bc-carpas.com/2015/03/11/como-decorar-un-espacio-para-un-bautizo/

Els globus van donar el toc final a la decoració, combinant diferents mides i dos colors, transparents i blau clar.

decoración bautizo

En el proper post explicaré amb detall la decoració de l’altra sala. I el pastís tan impressionant que em van fer.

Categories

Arxius

Segueix-nos